BSM poszukuje pracownika na stanowisko elektryka. Szczegóły w ogłoszeniu

Białogardzka Spółdzielnia Mieszkaniowa poszukuje pracownika na stanowisko Elektryka. Szczegóły w ogłoszeniu.

Wymagania:

• wykształcenie średnie lub zawodowe techniczne

• uprawnienia SEP do 1 kV

• doświadczenie w branży

• mile widziana umiejętność sporządzania i weryfikacji kosztorysów na roboty elektryczne

• prawo jazdy kat. B

Obowiązki:

• naprawy w zakresie bieżącego technicznego utrzymania m.in. wymiana i mocowanie opraw oświetleniowych, lamp, osprzętu, wymiana żarówek, wymiana i mocowanie w puszkach przepalonych przewodów/WLZ, wymiana wyłączników, automatów schodowych, czujników ruchów na klatkach schodowych, piwnicach, oświetlenia zewnętrznego, wymiana zabezpieczeń przedlicznikowych łącznie z tablicami podlicznikowymi, wykonywanie i demontaż czasowego zasilania opróżnionych lokali dla potrzeb dozoru elektrycznego, lokalizacja uszkodzeń instalacji elektrycznej oraz jej naprawa

• ocena stanu technicznego instalacji budynkowej pod kątem konieczności jej wymiany

• inne prace zlecone przez przełożonego związane z bieżącym utrzymaniem instalacji budynkowej związanej z branżą elektryczną

Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny w godzinach pracy Spółdzielni od 9.00 do 15.00 pod numerem telefonu 502 050 168.